...értéket képvisel, értéket teremt

MŰANYAG AJTÓK, ABLAKOK

HORIZONT PENTA PLUS 7 kamrás profilrendszerek

  • REDŐNY,
  • SZÚNYOGHÁLÓ,
  • BELTÉRI
  • ÉS KÜLTÉRI
  • ÁRNYÉKOLÓK,
  • HARMÓNIKAJTÓ

Pesti régió: Budapest, Szentendre, Visegrád, Budakalász, Pomáz, Dunakeszi és környéke

Szabolcs-Szatmár-Beregi régió: Vásárosnamény, Kisvárda, Fehérgyarmat és környéke

A LIMAKER KFT gyártói képviselete

Bemutatkozás

Vállalkozásunk az 1992-ben létrehozott HOSZENA BT megújulásával, családi összefogásként alakult meg. 2007-óta foglalkozunk műanyag ajtók, ablakok, nyílászárók és árnyékolástechnikai termékek beépítésével, cseréjével Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Jelentős szakmai tapasztalatra tettünk szert ezen a területen, családi házak, közintézmények, társasházak nyílászáró cseréjét végeztük el. Árnyékolástechnikai termékeink: redőny; szúnyogháló; beltéri árnyékolók: reluxa, roletta, sávroló, pliszé, szalagfüggöny; kültéri árnyékolók: winscreen, zsalúzia; harmónikaajtó.
Erősségeink a megbízhatóság, precíz munkavégzés mellett a rugalmasság, igazodva a megrendelők egyedi igényeihez. Ez utóbbit szem előtt tartva, nagy hangsúlyt fektetünk az egyszerű megoldásokra, így a nyílászáró cserét a bontás, beépítés és a helyreállítási munkálatok egymenetben történő elvégzésével teljesítjük.
A megrendelőink elégedettségét tükrözi, hogy az elmúlt időszakban jelentős megkeresés és megrendelés érkezett felénk Budapestről. Így célszerűvé, és szükségszerűvé vált a terjeszkedés a főváros irányába. Munkáink során a LIMAKER Kft által HORIZONT PS penta plus 7 légkamrás profilrendszerekkel gyártott műanyag ajtókkal, ablakokkal dolgozunk. Műanyag nyílászáró termékpalettánk: fix ablak; bukó, és kör ablak; nyíló, bukó-nyíló ablak, erkélyajtó; stulpos, tokosztós ablak; bejárai ajtó normál, és erősített kivitelben.
Az elmúlt 20 évben mezőgazdasági tevékenységek mellett az egyedi bútorgyártás, valamint a takarítási és kertészeti szolgáltatás területen szereztünk gyakorlatot az ország több pontján. Mindemellett offline és online grafikai tervezési, nyomdai előkészítési és kivitelezési ismeretekkel egészítettük ki szaktudásunkat.