...értéket képvisel, értéket teremt

MŰANYAG AJTÓK, ABLAKOK

HORIZONT PENTA PLUS 7 kamrás profilrendszerek

  • REDŐNY,
  • SZÚNYOGHÁLÓ,
  • BELTÉRI
  • ÉS KÜLTÉRI
  • ÁRNYÉKOLÓK,
  • HARMÓNIKAJTÓ

Pesti régió: Budapest, Szentendre, Visegrád, Budakalász, Pomáz, Dunakeszi és környéke

Szabolcs-Szatmár-Beregi régió: Vásárosnamény, Kisvárda, Fehérgyarmat és környéke

A LIMAKER KFT gyártói képviselete

Fontos információk

Mennyibe kerül a helyszíni felmérés?

 

Az Ella Team Kft. a felmérést és az árajánlat készítést díjmentesen végzi!

 

 

Mit tartalmaz egy nyílászáró ára?

 

Komplett tok szerkezetet, üveggel, működtető vasalattal és kilinccsel.

Az ablak ára nem tartalmazza a beépítést, kőműves munkát, külső-belső párkányokat, takaróléceket (szegőléc), redőnyt, szúnyoghálót, reluxát stb.. A kiegészítőket minden esetben külön igény szerint számoljuk ki.

 

 

Az ablakcserét a lakásfelújítás melyik fázisában kell elvégezni?

 

Bontásos ablakcsere esetén, az új ablakokat és ajtókat legkésőbb a festés, glettelés, burkolás előtt kell beépíteni. Bontás nélküli nyílászáró csere és panellakások esetén többnyire teljessen mindegy.

 

 

Mennyi idő alatt készül el a munka (nyílászáró csere)?

 

A megrendeléstől számított gyártási idő minden termékünknél más (2-4 hét között). A termék megrendelésekor és a legközelebbi mindkét fél által jóváhagyott időpontban a beépítést elvégezzük. A beépítés időtartama a munka mennyiségétől és a rendelt kiegészítőktől is függ kb. 1-2 nap komplett lakás vagy családi ház esetén. Ablakonként átlagosan kb. 2-4 óra számítható.

 

 

Mire kell számítanom a nyílászáró csere kivitelezésekor?

 

Előre egyeztetett időpontban kollégáink megérkeznek a helyszínre. Ezt követően az új ablakok, ajtók és a szerszámok a munkaterületre kerülnek. Megkezdődik a régi ablakok bontása majd az új szerkezetek beépítése. A következő lépés a helyreállítás, majd párkányok, takarólécek szerelése és végül a redőny, szúnyogháló, reluxa stb. kerül a helyére. A végén finombeállítás illetve átadás-átvétel.

 

 

Hogyan készüljek a beépítésre?

 

A helységekben, ahol nyílászáró csere lesz, érdemes a portól védendő tárgyakat és a padlót letakarni illetve a nyílászárók előtti részeket kiüríteni, hogy hozzáférhetőek legyenek. A kollégák megérkezése előtt olyan helyszíneken, ahol nehézkes a parkolás, érdemes gondoskodni megfelelő parkolóhelyről!

 

 

Mi történik a kibontott ablakokkal és ajtókkal?

 

Kérésére díjmentesen elszállítjuk.

 

 

Mi az a bontás nélküli ablakcsere?

 

A bontás nélküli ablakcsere esetén (tokba építés) az arra alkalmas régi ablak illetve erkélyajtó régi tokjába építjük bele az új nyílászárót. Az új és a régi ablak közötti hézagot szigeteljük, majd ezt követően műanyag takaróléccel a szigetelő réteget eltakarjuk. Ennél a beépítési módszernél utólagos kőműves munka nem szükséges és jóval kisebb kosszal illetve felfordulással jár, mint a bontás - beépítéses ablakcsere. Hátránya viszont, hogy pár cm-rel kisebb üvegfelületet kapunk ennél a beépítési módszernél!

 

 

A beépítés tartalmaz kőműves munkát, azaz esztétikai helyreállítást?

 

Nem, de megfelelő szakembereinkkel elvégezzük ezt a szolgáltatást, így Önnek nem kell kőművest keresnie külön.

 

 

Szükséges-e kőműves munka?

 

A bontás nélküli (tokba építés) ablakcsere és a panel épületek esetén kőműves munka nem keletkezik. Néhány kivételtől eltekintve minden egyéb esetben szükséges. Vállaljuk a kőműves munkákat is, a nyílászáró cserével egyidejűleg az esztétikailag is megfeleljen az Ön elvárásainak.

 

 

Miért szükséges kőművesmunka?

 

A nyílászáró csere folyamán a belső fal részek, burkolatok sérülhetnek (állapottól függően). Ennek helyreállítása kőműves munkát igényel. A külső falrészek többnyire sértetlenül maradnak. Speciális tokbontási módszerünkkel a fal sérülése a lehetőségekhez képest minimális. Fontos, hogy a helyreállítási munka csak egy esztétikai helyreállítás, az általunk beépített ablakok, ajtók kiszigetelve, beállítva kerülnek átadásra, így funkciójukat azonnal 100%-ig betöltik beépítés után!

 

 

Ha nyílászáró csere árajánlatot kérek, mit mérjek, hogy a méreteket meg tudjam adni?

 

99% -ban a külső fal szélességi és magassági mérete illetve a fal vastagsága elég az árajánlat elkészítéséhez. Ezeket az adatokat minden szerkezetenél szükséges megadni!