...értéket képvisel, értéket teremt

MŰANYAG AJTÓK, ABLAKOK

HORIZONT PENTA PLUS 7 kamrás profilrendszerek

  • REDŐNY,
  • SZÚNYOGHÁLÓ,
  • BELTÉRI
  • ÉS KÜLTÉRI
  • ÁRNYÉKOLÓK,
  • HARMÓNIKAJTÓ

Pesti régió: Budapest, Szentendre, Visegrád, Budakalász, Pomáz, Dunakeszi és környéke

Szabolcs-Szatmár-Beregi régió: Vásárosnamény, Kisvárda, Fehérgyarmat és környéke

A LIMAKER KFT gyártói képviselete

Beépített üvegek

Feldolgozott üvegtermékeink

Mi az a lágyfémbevonatos, hőszigetelő üveg?

Egy olyan hővédő szerkezet, amelyben a belső tér felőli üveg speciális tulajdonságokkal rendelkezik.
Alapvető energetikai különbséget a vékony lágy- fémréteg (Low-E) jelenti, az úgynevezett hőfunkciós réteg, mely a szigetelő üvegszerkezeten belül található.
A hatás tovább fokozható, ha a szerkezetet nemesgázzal töltjük fel. A két üveglap közti térlezárást peremkötés (butil ill. poliszulfid) látja el.
A hőszigetelő üvegszerkezetek területén rendkívül széles a termékpaletta: az egyszerű float üvegekből összeállított szerkezettől kezdve a legmodernebb, 1,0 W/m2K hőátbocsátási tényezőjű szerkezetig minden elem megtalálható a kínálatunkban.

A nálunk is egyre inkább elterjedőben vannak a fokozott hővédelmet biztosító "Low-E" bevonatú üvegszerkezetek, melyek energiamegtakarítást és az üvegfelületek közelében érezhető hidegérzet megszűnésével a lakótér komfortérzet javulását érhetjük el. A hőátbocsátási tényező (K-érték) csökkenésével a többlet beruházás költségei a fűtési költségek csökkenésével pár éven belül megtérülnek, és a hosszú távú üzemeltetés során történő megtakarítást más, hasznosabb dolgokra lehet költeni. Ezen túlmenően pedig csökkenthető a környezetszennyezés, a CO2 kibocsátás.
Ezen üvegszerkezetek - magas fényáteresztés mellett - optimalizált, kedvező naptényezővel is (g-érték) rendelkeznek, miközben kiváló K-értéket biztosítanak.

Újdonság az edzhető Low-E üveg, mellyel folyamatosan, gyors határidővel tudjuk kiszolgálni a piaci igényeket.

A Low-E Fémbevonatos üveg szerkezeti felépítése:

Üvegtípusok összehasonlítása: