...értéket képvisel, értéket teremt

MŰANYAG AJTÓK, ABLAKOK

HORIZONT PENTA PLUS 7 kamrás profilrendszerek

  • REDŐNY,
  • SZÚNYOGHÁLÓ,
  • BELTÉRI
  • ÉS KÜLTÉRI
  • ÁRNYÉKOLÓK,
  • HARMÓNIKAJTÓ

Pesti régió: Budapest, Szentendre, Visegrád, Budakalász, Pomáz, Dunakeszi és környéke

Szabolcs-Szatmár-Beregi régió: Vásárosnamény, Kisvárda, Fehérgyarmat és környéke

A LIMAKER KFT gyártói képviselete

Pliszé

Pliszé textil árnyékolók

pliszé  textil árnyékoló

A pliszé textil árnyékolót, mely bármilyen típusú nyílászáró rendszerhez ajánlható, legyen az akár fix, nyíló/bukó ablak, tolóajtó, esetleg tetőtéri nyílászáró.

Az eddig megszokott belső árnyékolók (reluxák, roletták) rögzítése mindig csavarok alkalmazásával történt, ám az új árnyékoló rendszerünk nyílászáróhoz történő rögzítése nem igényli a nyílászárók felületének megfúrását. Ennek oka, hogy a pliszé árnyékolók univerzális konzolok segítségével telepíthetők a nyílászáró üvegfelületére, vagy a nyílászáró üvegszorító lécének gumikédere alá. A rögzítő konzolok a felszerelés után nem látszanak, így tovább növelik a termék esztétikai megjelenését.

Esztétikai megjelenése, praktikus és könnyű kezelhetősége, egyszerű telepítése méltán teszi ügyfélbarát termékké. 

pliszé textil árnyékoló

Lapliss textilek

 
Az árnyékoló textil anyaga kétféle anyagtípus közül választható.

A “Colosseo” fényáteresztő típus kellemes fény játékot varázsol a helységébe, míg a vastagabb “Pantheon” anyagminőség erőteljesebb árnyékolást, nagyobb fényszűrést tesz lehetővé.

lapliss textil árnyékoló

A textilek felszíne impregnált gyantás bevonattal rendelkezik, ezért azok vízlepergető hatása lehetővé teszi az árnyékoló vegyszer nélküli, kézzel történő tisztítását. A pliszírozott textil a teljes üvegfelületet befedi, így a roletta rendszerektől eltérően nem marad fényrés az ablakon. A textilek által lefedhető legnagyobb egybefüggő üvegfelület 150cm*230 cm-ben határozható meg.

A „Lapliss” textil árnyékoló keretszerkezete extrudált alumínium profilokból készül és a jelenleg forgalmazott textilszínek mindegyike mellé színazonos keretszerkezetet kínálunk, a textil színéhez hasonlatos zsinórzattal.

Amennyiben az ügyfél a textil színétől eltérő RAL színben szeretné megrendelni a keretszerkezetet, úgy annak színe a RAL színmintából, tetszőlegesen választható.

LaPliss textil előnyei:

– Fényáteresztő- (Colosseo) és fényzáró (Phanteon) színvilág
– A textil színéhez igazodó zsinórzat, illetve szinterezett alumíniumprofi l is választható.
– Anyaga 100% poliészter
– Vízlepergető bevonatú felület, ezáltal könnyen tisztítható, kézzel mosható.
– A textil harmonikaszerűen záródik össze, használata során bárhol megállítható.
- Bármilyen alakú és dőlésszögű ablakra felszerelhető.

Mozgatási irányok

 
A termék működtetési irányát attól függően érdemes megválasztani, hogy a nyílászáróhoz hogyan lehet a legkényelmesebben hozzáférni.

lapliss textil árnyékoló

A vízszintes mozgatású kivitelt olyan nyílászárókhoz ajánljuk, melyek nagy üvegfelülettel, esetleg eleve magasan helyezkednek el. A függőleges mozgatású kivitelből kétfajta irányíthatóság választható. A felülről lefelé működtethető kivitel a könnyen hozzáférhető nyílászárók ideális működtetési iránya, míg az alulról felfelé mozgatható kivitel a konyhák ablakainak ideális árnyékolója. A működtetési irányok felár nélkül választhatók.

A technikai kialakításának köszönhetően bármelyik működési irányt is választja a textil mindig az adott pozícióban marad, önmagától nem változtatja meg helyzetét. A szerkezetekben nincs rugó, így az árnyékolót működtetvén nem fordulhat elő anyagfáradásból adódó törés. A termék egyszerű felépítése a hosszú élettartam garanciája.

Kérjük, látogasson el bemutatótermünkbe, ha személyesen szeretne meggyőződni a „Lapliss” textil árnyékolók mellett a többi termékeink magas esztétikai és minőségi színvonaláról!