...értéket képvisel, értéket teremt

MŰANYAG AJTÓK, ABLAKOK

HORIZONT PENTA PLUS 7 kamrás profilrendszerek

  • REDŐNY,
  • SZÚNYOGHÁLÓ,
  • BELTÉRI
  • ÉS KÜLTÉRI
  • ÁRNYÉKOLÓK,
  • HARMÓNIKAJTÓ

Pesti régió: Budapest, Szentendre, Visegrád, Budakalász, Pomáz, Dunakeszi és környéke

Szabolcs-Szatmár-Beregi régió: Vásárosnamény, Kisvárda, Fehérgyarmat és környéke

A LIMAKER KFT gyártói képviselete

Redőnyök

MŰANYAG REDŐNYÖK

Műszaki tartalmuk:
Redőnyszekrény anyaga, hengerelt, horganyzott porszórt, vagy alumínium lemez.
A palást anyaga, 37mm-s extrudált, 11 dkg/m súlyú, műanyag.
Lefutó anyaga fa, műanyag és alumínium.

Külső tokos redőnyök
A nyílászáró elé építhető redőny megjelenésével lehetővé tette, az addig elképzelhetetlen helyekre történő esztétikus beépítés lehetőségét. Rohamos elterjedését, praktikus előnyeinek sokasága biztosította. Változatos szín és formaválasztéka miatt igen közkedvelt. Kertes, társas és tömb házakra is szerelhető.
Többféle műszaki tartalommal készítjük a megrendelői igényeknek megfelelően.
Mechanikus és elektromos mozgatása lehetséges. Rövid gyártási határidő. Egyszerű és gyors szerelhetőség.

Vakolható tokos műanyag redőnyök
Az idő, és a divat változásával megformálódott olyan igény, hogy a redőnyszekrény ne látszon a házak homlokzatán. Erre a problémára a tervezők több megoldást dolgoztak ki.
Társaságunk három lehetőséget kínál vásárlóinak tetszés szerint.
•    Ablak elé épített, lépcsős áthidalóval.
•    Ablak elé épített, ablak tokmagasítóval.
•    Ablak fölé épített, ráépített változat.
A vakolható rendszerek előnye az, hogy a redőnyszekrény nem látszik, és az épület homlokzata egységes megjelenést kap. Kertes, társas és tömb házakra is szerelhető.
Többféle műszaki tartalommal készítjük a megrendelői igényeknek megfelelően.
Mechanikus és elektromos mozgatása lehetséges. Rövid gyártási határidő.
Egyszerű és gyors szerelhetőség. Új építésű házakhoz ajánljuk.

ALUMÍNIUM REDŐNYÖK

Aluminium redőnyrendszerek
A technika fejlődése a redőnygyártóknak is újabb műszaki megoldások bevezetését tette lehetővé. Az alumínium alkalmazásával ki lehetett válltani az eddigi korrodálódó elemeket. A porszórásos technológia bevezetésével megóvjuk vásárlóinkat a festési karbantartási munkák fáradalmaitól és költségeitől. A választható színek száma kimeríthetetlenné vált. Az így színezett felületek UV stabilitása 100% lett. Mechanikai stabilitása többszöröse a műanyag redőnyökéhez képest. Minden szerkezeti elemük korrózió mentes. Minden alumínium redőny elektronizálható, vezérelhető.
Külső tokos alumínium redőnyök
A nyílászáró elé építhető alumínium redőny megjelenésével lehetővé tette, a műanyag redőnyök kiváltását. Rohamos elterjedését, praktikus előnyeinek sokasága biztosította. Változatos szín és formaválasztéka miatt igen közkedvelt.
Kertes, társas és tömb házakra is szerelhető. Többféle műszaki tartalommal készítjük a megrendelői igényeknek megfelelően. Mechanikus és elektromos mozgatása lehetséges. Rövid gyártási határidő. Egyszerű és gyors szerelhetőség.
Vakolható tokos alumínium redőny
Ma már egyre inkább megfogalmazódó igény, hogy a redőnyszekrény ne látszon a házak homlokzatán. Erre a problémára a tervezők több megoldást dolgoztak ki. Társaságunk három lehetőséget kínál vásárlóinak tetszés szerint.
Ablak elé épített, lépcsős áthidalóval.
Ablak elé épített, ablak tokmagasítóval.
Ablak fölé épített, ráépített változat.
A vakolható rendszerek előnye az, hogy a redőnyszekrény nem látszik, és az épület homlokzata egységes megjelenést kap. A redőnyszekrény elején elhelyezett hőszigetelő biztosítja a hő híd mentességet. Kertes, társas és tömb házakra is szerelhető. Többféle műszaki tartalommal készítjük a megrendelői igényeknek megfelelően.
Mechanikus és elektromos mozgatása lehetséges. Rövid gyártási határidő. Egyszerű és gyors szerelhetőség. Új építésű házakhoz ajánljuk.